Kunngjøring!

Ullensaker kommunen har den siste tiden strammet ytterligere inn
lokale smitteverntiltak. Munnbind skal benyttes i kirker og andre offentlige steder. Antall messedeltagere innendørs reduseres fra 50 til 20. I den forbindelse ser menigheten seg nødt til å ty til et drastisk samt ekstraordinært tiltak, noe vil si, fra neste søndag (15/11) vil vi ha to«Drive-in messer» – kl. 11:00 på norsk og kl. 16:00 på polsk. Dette betyr i praksis at disse to nevnte messene vil bli feiret utendørs (i parkeringsplassen). Messedeltagere forblir sittende i bilen under hele messen. Presten, diakonen og kommunionsutdelere vil administrere kommunionen via bilvinduer til der dere sitter. Husk å ta med teppe for å holde varmen. Registrering vil skje ved innkjørsel til parkeringsplassen (90 biler). Lyden fra messe vil bli overført digitalt. Nærmere info vil bli kunngjort ved et senere tidspunkt. Hverdagsmessene mandag-lørdag forblir i kirken med 20 personer som maksimalt antall.