Orgelfond

St. Gudmund menighet har opprettet et fond med det formål å samle inn penger til anskaffelse av et brukt orgel fra Tyskland.
Mandag 28. januar 2019 ankom endelig orgelet kirken. Mer om dette kan dere lese her.

Sammenlagt ligger prisen på ca. 1,5 millioner kroner. Inkludert i prisen er demontering, rengjøring, transportering, forsikring og re-montering av orgelet. Vi har fått en generøs gave fra Oslo Katolske Bispedømme ved biskop Bernt Eidsvig Can. Reg. på 750 000 kroner nettopp til dette formålet. Vi er meget takknemlig for biskopens generøsitet.

Pr. dags dato (04.12.2019) har vi samlet inn kr. 536 280.

Tusen hjertelig takk for deres støtte!

 

 

Teknisk info:

Orgelbygger: Hubert Sandtner, Dillingen an der Donau

Byggeår: 1977

Meget godt og kvalitetsmessig høyverdig Sandtner kirkeorgel med 18 registre, 2 manualer og pedal.

Vakker og fargerik klang.

 

 

Orgelhus bygget i furu heltre.

Orgelet vil ha lang levetid fordi viktige tekniske funksjoner er mekaniske og basert på velprøvde løsninger.

Med 18 registre (piperekker) har vi et instrument som er nøkternt, men som likevel gjør mulig et variert og fargerikt spill i liturgien.

 

 

 

 

Det er forskjellige måter å støtte på:
 
PENGEBOKS

Vi trenger fortsatt deres hjelp. Vi har en pengeboks på veggen ved siden av St. Antonius hvor du kan gi din støtte eller på bankkontonummer: ​​

 

BORGNY STRIKKER PÅ BESTILLING

Strikkeglad dame, Borgny Skattebo, strikker gjerne for andre på bestilling. Hun tar betalt for materialet mens overskuddet går til orgelfondet. For bestilling, kontakt Borgny på e-post: borgny.skattebo@gmail.com eller mobil: 975 67 823.

 

AVTALEGIRO

Du kan også opprette avtalegiro via Oslo Katolske Bispedømme (OKB) sin giverkonto og skrive hvilken menighet pengene skal overføres til. OKBs kontonummer for fast givertjeneste: 3000.15.11110

 

BANKKONTONUMMER

Du kan gi din støtte direkte til orgelfondets kontonummer: 1204.02.94250

Før